Sema Keçik Okulumuzda

Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olan, Monica Pagneux’la “Beden Hareket”, Henning V. Vangerow’la “Ses ve Ritm”, Zygmund Molik’le “Grotovski Metodu”, Nelia Wechselle “Stanistavski metodu” üzerine çalışmalar yapan, Paris Soleil Theatre’da Ariane Mnouchkine ile Comedia Del’Arte ve Bali Maskları üzerine çalışan, Hindistan’da Irinjalakuda’da G.Venu “Kathali” ve Mirmala “Nohiniyattam” dansları üzerine work shoplara katılan, 2011 yılında televizyonda oynamaya başlayan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Daye Hatun rolünü canlandıran, 2014 yılında,”Paşa Gönlüm” dizisinde; Tarık Papuççuoğlu, Derya Alabora, Kerem Atabeyoğlu, Nilüfer Açıkalın, İsmail Filiz ile birlikte oynayan Sema Keçik okulumuzu ziyarete geldi.

Ziyareti sırasında öğrencilerimizin sorularını cevaplayan ünlü oyuncu nüktedanlığıyla da öğrencilerimizi kendine hayran bıraktı.