Eğitim Öğretim

Okulumuz 4 yıllık Genel Lise eğitimi vermektedir.

Akşam lisesinde Eğitim-Öğretim Genel Liselerle aynı tarihte başlar, resmi tatiller ile kapanış tarihleri genel liselere paraleldir.

Eğitim hafta içi her gün 16:30-21:30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz  eğitimlerini; çağdaş, deneyimli ve konusunda uzman eğitimcilerden almaktadır.

Ayrıca 10-15 kişilik sınıflarda butik bir eğitim görme fırsatını elde ederler.

Mezuniyete hak kazanan öğrencilerimiz YGS ve LGS sınavına girme hakkına sahip olup her geçen yılda üniversite başarıları ile bizleri gururlandırmaktadırlar.

Eğitim-öğretim anlayışımız ve uygulamalarımız öğrencilerimizin akademik  gelişimlerinin yanı sıra davranışsal gelişimlerini destekleyici niteliktedir.

Sonuç odaklı eğitim anlayışımız öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve ilgi alanlarına cevap verebilen pratik bir sistem uygular.

Akademik yönlerinin güçlendirilmesinin yanı sıra öğrencilerin yaratıcı düşünme, sorun çözme, karar verme, etkili iletişim kurma, araştırma yapma becerilerinin geliştirilmesi sağlanır.

Okulumuzda öğrenci, aile ve okul bir bütün olarak hareket eder.

Akademik kadromuzu oluştururken en çok önem verdiğimiz şey dinamizimdir.

Hem yöneticilerin hem de öğretmenlerin, yeni nesli tanıyan, onların ilgilerini çekebilecek ve önlerinde model oluşturabilecek bir  tecrübeye sahip olması çok önemlidir.

Bu kadroyu oluştururken birbiriyle koordineli şekilde çalışabilecek aktif ve azimli kişileri bir araya getirmeye çalışırız.