Çanakkale Sergisi

Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı vesilesiyle açılan ‘’Derinden Siperlere: Çanakkale 1915’’ sergisi okulumuz 9. sınıf öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Karanlıkta Dialog

Dünya Göz Hastanesi'nin stratejik ortaklığı ile hayata geçirilen “Dialogue in the DARK İstanbul”, "Karanlıkta Diyalog” sergisine gezi düzenledik.

2014-2015 Akşam Lisesi Mezuniyet

Özel Turem Akşam Lisesi Mezunlarımız; Sizleri gurur ve sevgiyle anacağız! Yolunuz açık, şansınız bol olsun!

Beşiktaş Bilim Şenliği

Beşiktaş Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri’nde okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden okul meclisi başkanımız Emre Öcal’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Obezite Semineri

Sayın Büşra Aksoyer’e öğrencilerimizi bilgilendirdiği için bir kez daha teşekkür ederiz.

2013-2014 Akşam Lisesi Mezuniyet

Özel Etiler Açı Akşam Lisesi Mezunlarımız; Sizleri gurur ve sevgiyle anacağız! Yolunuz açık şansınız, bol olsun!