2017-2018  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ETİLER AÇI KOLEJİ  GEZİ  &  ETKİNLİKLER

·        Şükrü Burbar ile ‘’Ritmoterapi Kulübümüzde’’  9.sınıf öğrencileri ritim eğitimi almaya başladı.Yıl sonu şenliği için hazırlıklarımız başladı.

·        14 Mart 2018 tarihinde  Matematik öğretmenimizin rehberliğinde  ‘’DÜNYA Pİ GÜNÜ  KUTLAMASI ‘’ düzenlendi.  Tüm öğrencilerimiz bir bilim insanı rolünde kendilerini tanıttılar. Gün sonunda profesyonel mutfağımızda mutfak öğretmenimiz eşliğinde  hazırlamış oldukları  Elmalı Pie’ları tattılar.

·        Mart’ın ilk haftası tarih öğretmenimiz önderliğinde Terrarium  çalışmalarıylaöğrencilerimiz Kavimler Göçü’nü sergiledi.

·        15 Şubat 2018 tarihinde MASUMİYET MÜZESİ GEZİSİ düzenlendi.Öğrencilerimiz müze gezisi sonrası kitabı  daha da özümleyerek okumaya devam ettiler.

·        18 Ocak 2018 Cuma günü  HARBİYE ASKERİ MÜZESİ VE  BEŞİKTAŞ DENİZCİLİK MÜZESİ Gezileri düzenlendi.

·        29  Aralık  2017 Cuma günü ‘’ Geleneksel Yılbaşı Kahvaltısı’’  düzenlendi.

·        28 Aralık 2017  Perşembe günü  Sınıflar Arası Bilgi ve Kültür Yarışmasıdüzenlendi.Yarışmada  1.olan Ece DEMİR, Cemre TONGUÇ ve Ebrunur ÖZUĞURLU öğrencilerimizi tebrik ederiz.

·        24-25 Kasım 2017 tarihinde   ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE İLK ÖĞRETMEN ATA’MIZI ZİYARET ETMEK ÜZERE  ANKARA ANITKABİR GEZİSİ  düzenlendi.

·        10 Kasım 2017 tarihinde  ATA’MIZI ANMA TÖRENİ  düzenlendi.

·        29 Ekim 2017 tarihinde CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ  düzenlendi.