Haberler

·        07 Haziran  2018 tarihinde  9.sınıf öğrencileri tarafından velilerimize sunmak üzere YIL SONU KÜLTÜR & SANAT ŞENLİĞİ düzenlenecektir.

·        01 Haziran 2018  tarihinde  Tarih öğretmenimiz rehberliğinde ‘’TARİHİ YARIMADA GEZİSİ’’ düzenlenecektir.

·        22 Mayıs 2018  tarihinde  Kimya dersi öğretmenimiz rehberliğinde ‘’BEYKOZ CAM OCAĞI GEZİSİ’’ düzenlenecektir.

·        04 Mayıs 2018 Cuma günü  Biyoloji dersi öğretmenlerimiz rehberliğinde   NEZAHAT GÖKYİĞİT BOTANİK BAHÇE GEZİSİ düzenlenecektir.

·        26 Nisan 2018 tarihinde Edebiyat öğretmenimiz rehberliğinde ‘’ ORHAN KEMAL MÜZESİ GEZİSİ ‘’ düzenlenecektir.

·        21-22-23 Nisan 2018 tarihler arasında ‘’KAPADOKYA GEZİSİ’’  düzenlenecektir.Gezi detaylarını okul müdürümüz Hakan ASAL’dan öğrenebilirsiniz.

·        20 Nisan 2018  tarihinde 9.Sınıf öğrencileri için   ATATÜRK ARBETORUM GEZİSİ  düzenlenecektir.

·        14  Nisan 2018  Cumartesi  tarihinde ’’ GELENEKSEL BAHAR KERMESİ’’ düzenlenecektir. Kermes gelirleri her yıl olduğu gibi bu yıl da kanser tedavisi gören miniklerimiz için bağışlanacaktır. Desteklerinizi ve katılımınızı bekliyoruz.

·        14 Nisan 2018 Cumartesi tarihinde 8.Sınıflar için  yeni  sisteme uyarlanmış olan      AÇI Seviye Tespit Sınavı   ( LGS –Liseye Geçiş Sınavı )  düzenlenecektir.Başvurular içinbize 0212 263 27 27’den ulaşabilirsiniz.

·        28 Mart 2018 tarihinde  DÜNYA ŞİİR GÜNÜNDE , ŞİİR DİNLETİSİ  düzenlenecektir.

·        10 Mart 2018   tarihinde  2.DÖNEM  1.VELİ TOPLANTISI  düzenlenmiştir.Dinletimize katılmak isteyen velilerimizi bekliyoruz.

·        06 Ocak 2018 tarihinde ETİLER AÇI KOLEJİ  ‘’ 8 & 9 SINIFLAR İÇİN  BURSLULUK SINAVI’’ düzenlenmiştir.

·        22 Aralık 2017 tarihinde AÇI KOLEJİ   ‘’Kermes Etkinliği’’

Yılbaşı Kermes Etkinliğinin  sonucunda elde edilen tüm gelirler ve hediyeler  Şırnak şehrimizin Silopi  ilçesinde bulunan Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu’ndaki öğrencilere mont ve ayakkabı alınarak  bağışlanmıştır.

·        ETİLER AÇI ANADOLU LİSESİ

Etiler Açı Anadolu Lisesi Eğitimde 27 yıllık tecrübesi ile Açı Koleji ile yaptığımız işbirliği butik, güvenli keyifli bir eğitim kurumunu Etiler’e kazandırdı.