Eğitim Öğretim Ücreti

Kayıt Ücreti Ödeme Seçenekleri

•      Erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için son kayıt tarihi 30 Nisan 2018’dir. Bu tarihten sonra yapılan kayıtlarda yeni dönem kayıt fiyatlarımız geçerli olacaktır.

•      Taksitlendirme işlemi için Akbank üzerinden hesap açılması gerekmektedir.

•      10 taksite kadar taksit imkanı sağlanmaktadır.

Kardeş İndirimi

•      Aynı öğretim yılında okulumuzda öğretim gören kardeşlere, eğitim ücretinde indirim uygulanır.

•      Kardeş indirimi; ikinci kardeşe % 10, diğer kardeşlere %15 oranında yapılır.

•      Kardeşlerden birisinin burs alması halinde, kardeş indirimi uygulanmaz.

•      Kayıt işlemi için öğrenci velisinin (anne veya babasının) bizzat başvurması gerekir.

Peşin ödeme seçilmişse, ücretin tamamının kredi kartı ile veya Akbank Etiler  Şubesi  (ŞUBE KODU: 148 HESAP: 133826 IBAN: TR62 0004 6001 4888 8000 1338 26 no'lu hesaba yatırılması gerekmektedir. Banka hesabına yatıranlar dekont fotokopisini /emailini Muhasebe Servisi'ne ibraz edip "Kayıt Formu"nu imzalayarak kayıt işlemini gerçekleştirmiş sayılacaklardır.

Taksitle ödeme seçilmişse, kayıt ücretinin ilk ödemesinin Akbank Etiler  (ŞUBE KODU:148 HESAP: 133826 ) IBAN: TR62 0004 6001 4888 8000 1338) no'lu hesaba, veya kredi kartı ile Muhasebe Bölümüne yatırılıp Akbank ile yapacağınız "Ek Sözleşme" ile birlikte Kayıt Formu'nun imzalanması gerekmektedir.

(Banka ödemelerinde mutlaka öğrenci adı soyadı ve sınıfı bilgisi yer almalıdır. Ödemelerde çek ve döviz kabul edilmemektedir.)