OKULUMUZ HAKKINDA

Eğitim Kurumlarımız 1986 yılında, özel eğitim ve eğitim danışmanlığı yapmak üzere deneyimli eğitimciler ve sektör lideri uzmanlardan oluşan kadrosuyla ; 31 yıldır turizm ve otelcilik eğitimi ile hem turizm sektörünün ihtiyaçlarına yönelik, dil bilen, gelecekte sektörde söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirirken hem de akşam lisesi ile üniversite başarısındaki çıtasını her geçen gün yükseltti.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle öğrencilerimize daha faydalı olmak adına sektörün önde gelen  isimlerinden Açı Eğitim Kurumları ile yapmış olduğumuz birliktelik ile yolumuza  Özel Etiler Açı Anadolu Lisesi  ve Özel Etiler Açı Akşam Lisesi olarak devam ediyoruz.

Aynı yönetim anlayışı ve deneyimli kadromuzla, üniversite hedefine daha hızlı ulaşacak, iki yabancı dile hakim, başarılı öğrenciler yetiştirme hedefiyle, sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Etiler’deki butik okulumuzda bireysel farklılığı önemseyen eğitim anlayışıyla, topluma nitelikli gençler kazandırmaya devam etmekteyiz.

BUGÜNE KADARKİ FAALİYETLERİMİZ:

Turizm sektörüyle süregelen işbirliğimiz ve eğitim kalitemizin göstergesi olarak öğrenci ve mezunlarımız uzun yıllardır İstanbul’un en prestijli otelleri olan; Four Seasons Bosphorus & Sultanahmet, Çırağan Kempinski İstanbul, Ritz Carlton İstanbul, Pera Palace Jumeriah gibi dünya zinciri otellerde başarılı stajlar yapıp henüz mezun olmadan iş imkanı bulabilmektedirler.

1996 – 1997 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Özel Turem Akşam Lisesi, 2000 – 2001 Eğitim Öğretim yılında Özel Turem Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi olarak olarak eğitim vermeye başlamıştır. 2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılında meslek liselerinin aynı isimde toplanması ile Özel Turem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hizmet vermiştir. 2017 itibrı ile Özel Etiler Açı Anadolu Lisesi  ve Özel Etiler Açı Akşam Lisesi olarak hizmet vermektedir.

Kurumumuz ayrıca Devlet Bakanlığı ile Beceri Eğitimi, Turizm Bakanlığı ile Rehberlik Eğitimi,

Çalışma Bakanlığı ile de İş Garantili Meslek Eğitimi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TUYUP Meslek Eğitimi projelerini uygulamıştır.

Ayrıca Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, Unicef, AE Belediyeler Birliği ve AB gibi uluslararası kurumlarla projeler yürüterek eğitim standartlarını ve güvenirliğini kanıtlamıştır.